Magie Magie en de geschiedenis 


Voodoo is een een oude vorm van magie veel mensen denken dat dit slecht is waarschijnlijk om dat ze te veel films hebben gekeken. Voodoo is eigelijk onstaan door de eeuwen heen toen er nog nauwelijks vervoer was deze mensen gebruikte poppen en werden vol gestopt met genees kruiden. en geholpen op afstand om mensen beter te maken. in die tijd was je gewoon te laat als er iemand ziek was kosten het soms dagen of misschien wel weken om bij de persoon te komen. helaas kennen de meeste mensen Voodoo als zwarte magie mensen denken dan aan poppen waar leven in geblazen wordt en dan met pinnen en naalden om mensen pijn te toen of negatieve dingen toe te wensen of kapot te maken ook wordt het helaas gebruikt voor liefdes rituelen. Alles dat zonder toestemming wordt gedaan. ook in goede zin is toch zwarte magie de persoon geeft hier namelijk geen toestemming voor.

In principe is magie van nature niet goed of kwaad het is puur energie en slechts enkele mensen op aarde beheersen deze gave.  En weten het ook daadwerkelijk te beheersen.Het zit hem in de hart van de magier. of hij of zij en goed mee doet of kwaad. Ook mensen die die niet in geloven kunnen slachtoffer worden van zwarte magie.

 

 

 Verschil tussen Zwarte Magie en Witte Magie 


Zwarte Magie 

Zwarte magie is een oefen kust waarbij negatieve energie naar het slachtoffer wordt gestuurd en uiteraard zonder weten of toestemming van het slachtoffer. Vaak is het om deze persoon het slachtoffer te beïnvloeden van gedachten, emoties en keuzes. Denk bijvoorbeeld aan bindings rituelen, liefdes magie of in het ergste geval wraak en jaloezie van anderen waarin gewerkt wordt de persoon helemaal kapot te maken. zoals financiën , relaties, gezondheid en geluk.

Vooral mensen die niet spiritueel zijn en totaal niet geloven in magie zullen makkelijker slachtoffer zijn dan mensen die er wel in geloven en behoedzaam zijn of regelmatig naar waarzeggers gaan om dit te laten controleren. Bij mensen die niet in magie geloven zal het minder opvallen aangezien ze bij pech er snel een rationele en aardse reden achter zoeken. en in het ergste geval het nooit er af laten halen en hun hele leven er mee rond blijven lopen. of hier aan zullen sterven.Voorbeelden van zwarte magie


* Niet vooruit komen in het leven bv geen baan of u kunt deze niet houden

* Altijd ziek zijn of iets mankeren  de dokter of zh kan meestal niks vinden 

* Agressie , boos , geïrriteerd, zelfmoord neigingen of ruzie met familie, vrienden en geliefde

* Relaties die altijd stuk gaan uw partner gaat altijd vreemd of ineens geen relatie wil ( bindingsangst 

* Onder invloed zijn of bezeten van een object of persoon (bindings rituelen )

* Niet uit een relatie stappen waar u al lang klaar mee bent ( binding rituelen )

* Altijd financieel problemen hebben , schulden , instanties en rechtszaken lijken tegen u  te zien 

* bezetenheid bv black outs , niet weten wat u gedaan heeft of aangevallen in slaap of rare dromen 

* onverklaarbare angst en depressief zijn 

* wakker worden ben blauwe plekken en krassen 

* geen gevoel hebben voor uw partner maar toch maar niet vanaf komen.Witte magie 


Witte magie is helemaal het tegenover gestelde ook hier is het een kunst om energie in dit geval alleen positieve te besturen. Witte magie houdt zich bezig met Liefde, healing en reinigen. Witte magie kent wel basis regels nooit zonder toestemming energie sturen ook niet als het goed bedoeld is ieder mensen en wezen met een ziel heeft een eigen vrije wil waarneer deze afgenomen wordt en beïnvloed dan valt het onder zwarte magie.

Voorbeeld er komt een klant naar mij toe en vraagt of ik de buurman op haar verliefd kan laten worden. dat valt onder zwarte magie hiermee beïnvloed ik zijn wil, emoties en keuzes. 

of een klant vraagt of ik zijn of haar huwelijk wil redden terwijl de ander wil scheiden

 Voorbeelden van Witte magie 


* Reinigen van negative energie en emoties 

* Ziekte , liefdes verdriet , binding angst , verlating angst , verslavingen, weg halen en genezen

* Zwarte magie, vloeken en entiteiten uitdrijven en verwijderen, liefdes magie verwijderen.

* Relatie verbeteren mits toestemming 

* Huis ,mensen ,dieren schoonmaken , healen en chakras reinigen

*Bescherming plaatsen om de aura 

* Object magie zoals amuletten met bescherming liefde , geld,geluk en gezondheid aantrekken 

        Amuleten&kettingen

* Aantrekken van geld, liefde, geld, geluk en gezondheid 

* enz enz enz dit soort dingen zijn allemaal toegestaan omdat we hier mee niemand schaden of pijn doen.Regels 


Regel 1 doe wat u wilt zolang u niks of niemand schaadt 

Regel 2 dat wat u uitzendt komt ook weer in 3 fout naar u terug  dus 9 x,9 jaar lang of 9 levens lang ( ook al als je het door een ander laat doen )

Regel 3 wees voorzichtig met wat u vraagt en stuurt, eenmaal gedaan moet de spreuk zijn koers uit lopen.


De wet van 3  (3x3 9x

   Houdt de wet van 3 in ere Driemaal(9X) zullen jou daden wederkeren. Leer de deze wet en leer hem goed 
Dat wat je zaait je ook weer oogsten moet ( 9X


ook zwarte magie terug sturen naar de zender is zwarte magie. want dan speelt u zelf de rechter ook dat zal naar u terug keren Witte magie zet negatieve energie om en stuurt het terug naar de kosmos het enige recht systeem dat heerst over de aarde en boven de menselijk en goddelijk wet staat ! of terwijl Karma ook karma wordt door de kosmos geregeld ik raad u aan nooit wraak te nemen ook dit komt 9x op uw pad terug. ook uw daden zijn en vorm van magie  en gestuurde energie.

stel u gooit papier uit het raam van uw auto en even later heeft uu lekke band of een bekeuring. dit heet Karma een ander voorbeeld stel u stopt bij het zebra pad en helpt een oude dame oversteken later ontvangt u een fooi of een cadeau of een wens gaat in vervulling gedachte en daden zijn energie bewust en onbewust kunnen mensen dit sturen en hun eigen karma creëren. karma kan goed en slecht zijn u bent het zelf !

 

Tot slot Ik ben een geboren witte magier en werk enkel met witte magie het helen en sturen van positieve energie.  Amuletten maken en object magie

Als kind heb ik alle vormen van magie bestudeerd uren zat ik in de bibliotheek. De regels hier boven beschreven  zijn voor mij persoonlijk  heilig ! en ik eer ze en aanbid ze ! 

Mocht u een vraag hebben neem gerust Contact met mij op !

Liefs MorganaRating: 0 sterren
0 stemmen