Regelement voor consulten 


Boeken via de app


Boeken via mijn app is het makkelijkste en het beste. Ik ben aan het werk van 9.00 tot 17.00 en dus niet altijd bereikbaar voor het inplannen.  Omdat ik vrijwel de hele dag consulten geef. Via de app kunt u 24 per dag boeken zet aub uw naam en telefoon nummer in het veld bij betalen. Zodat ik contact met u kan opnemen voor het afspreken van datum en tijd. Avonden en weekeinden is mogelijk op aanvraag maar er komt dan onregelmatigheidstoeslag toeslag bij.

Als u een maand abonnement bezit kunt u in de app gratis reserveren onder abonnement houders


Bel Consult 


Bij het aanvragen van een belconsult plannen wij een belafspraak in op de afgesproken dag, datum en tijd. Hoe lang u een consult bv 30 min of 60 min dit i.v.m. het inplannen van mijn agenda en de daarop volgende afspraken die dag. Na bevestiging ontvangt u een betalingslink. Na betaling zet ik de afspraak in mijn agenda. Het kan natuurlijk gebeuren dat u later ben dan de gepland indien u 15 min later bent dan kan de afspraak helaas niet doorgaan dan verzetten wij de afspraak naar een andere dag. Indien u wil verzetten kan dit 24 uur van te voren. Als dat niet 24 uur van te voren wordt afgezegd wordt het consult in rekening gebracht.

Avonden en weekeinden is mogelijk op aanvraag maar er komt dan onregelmatigheidstoeslag toeslag bij.

Als u een maand abonnement bezit kunt u in de app gratis reserveren onder abonnement houders

Rittenkaarten & cadeau bonnen


Live Consult Zigeuner waarzeg caravan 


Bij een live consult vindt er een persoonlijke ontmoeting plaats in de Zigeuner waarzeg caravan. Wij spreken dan af op de afgesproken dag voor een persoonlijk consult. Na bevestiging ontvangt u een betalingslink. Na betaling zet ik de afspraak in mijn agenda. U kunt vanaf 30 min een consult bij mij boeken. U kunt aangeven of u alleen komt of met meerdere mensen. Bij een persoonlijke ontmoeting is wel een mondkapje verplicht. Het is niet wenselijk om met meerdere mensen tegelijk een consult te doen dit i.v.m. energieën die ik dan oppik en tijdens het consult dan niet alleen uw voorspellingen door krijg maar ook die van de gene naast u. Indien u toch verhinderd bent kunt u de afspraak 3 dagen van te voren afzeggen. Of verplaatsen. Indien u de afspraak niet 3 dagen van te voren afzegt wordt het hele consult in rekening gebracht. Dit i.v.m. het inboeken van mijn agenda. Mocht u op de dag zelf 15min later zijn. Ben ik helaas niet meer in staat om u te helpen wel wordt het consult in rekening. U kunt ook afrekenen met uw Rittenkaart.

Rittenkaarten & cadeau bonnen

Rating: 0 sterren
0 stemmen