Biografie van Morgana 


Welkom op mijn Website Ik ben Paragnoste Morgana en ben geboren met mijn Gaves

Ik merkte als kind al snel dat ik anders was dan andere mensen. Als de juffrouw in de peuterspeelzaal een verhaal voorlas,zag ik het in beelden voor mij ook zag ik mensen en dingen die andere mensen niet zagen.

Op mijn 7e jaar zag ik mijn oma een keer kaarten op tafel leggen. Dit waren geen gewone kaarten maar tarot kaarten. Ik keek naar de kaarten en kreeg bij elk plaatje een heel verhaal. Ik was er toen nog niet bewust van dat dat gidsen waren die mij boodschappen doorgaven. Ik heb het meteen aan mijn moeder verteld en deze nam mij mee om eens kaarten te kopen.

Al gauw vielen mijn ogen op zigeuner waarzegkaarten en daar ben ik ook mee begonnen. Snel onder de knie begon ik met runen , schelpen ,botten Enz.

Alles dat moederaarde heeft  geschapen en gegeven trekt mij aan. Op deze manier voel ik me meer met de aarde en natuur verbonden. Vooral het gebruiken van botten van overleden dieren:deze zielen geven mij toestemming om te gebruiken als ze gevonden zijn in de natuur. Door de jaren heen hebben mijn gaves zich enorm ontwikkeld en ik kan u bijstaan handvaten aangeven, adviseren en de toekomst voorspellen. 
helaas had ik als kind totaal geen begeleiding over hoe ik met mijn gaves om te gaan.Niemand kon mij daar in helpen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk dat is. Ik heb mij daarom ook jaren eenzaam gevoeld op aarde alsof ik hier niet thuis hoorde. Toch vondt ik de kracht om andere mensen te helpen.Ook ik heb moeten leren vertrouwen op mezelf ik vondt het ook moeilijk om mensen een vergoeding te vragen voor mijn toekomst voorspellingen. Ik was van mening dat ik deze gekregen had bij mijn geboorte. En dit ook weg mocht geven .Echter veel later met vallen en opstaan en met veel levens lessen en tegenwerking van de kosmos. Begreep ik dat ik geboren was en op aarde gezet en dit mijn levens doel was om andere mensen te helpen.pas toen ik een ernstige  blessure kreeg en echt niet meer kon werken en geen in komen had .begreep ik dat ik mijn baan moest opzeggen en van mijn gave mijn werk en mijn levens missie moest maken.Op mijzelf te vertrouwen ik was de bron zelf ik had geen meester nodig die mij zou vertellen hoe het aan te pakken. De kosmos leiden mij naar waar ik nu ben gegroeid. Dit was een hele zware weg maar ben enorm dankbaar voor mijn gaves. op het moment ik het volledig accepteerde en alles aanpakte dat de kosmos mij aanreikte besefte ik dat ik op mijn eigen levens pad zat. En ik hoop andere te kunnen helpen die ook problemen ervaren of een stuk begeleiding kunnen gebruiken op hun weg naar het spirituelepad,levens lot of graag een toekomst voorspelling willen. Ik hoop u graag te mogen helpen.

veel liefs, geluk en licht Morgana.


Rating: 2.5 sterren
4 stemmen